Vad har hänt, dog någon ?!!

För kanske en timme sedan så stog jag och drack vatten i köket och då var ju vattnet på så jag hörde ingenting men min syster hörde det och vet ni vad det var för något? Nej, det vet ni inte men lugn, jag är som tur här och ska berätta, det var typ en fullis som hade druckit som körde sin bil co hsedan blev det tyst och värsta kraschen och rök kom upp alla sprang hit och dit och många kollade ut från balkongerna och jag tänkte bara "vad har hänt, dog någon eller vad ?!!" sedan kom värsta helikopterna och kaoset hände men allt är över och gud vad jag är sugen på iste, ska gå och dricka lite,ska åka till Gröna lund imorgon med min älskling Donya <3=)
 Nya insane har premiär, passa på och åk!

Hejdå, njut av vårsolen <3
Puss/ parisa :)


Helg, aah !!

Äntligen! Äntligen! Äntligen! Helg! Helg! Helg! Nu har jag en helg att se fram emot. Jag hatar dåligt väder, men som tur var det helt okej idag. Det var på tiden att vi fick lite sol! Det blir ett litet kort inlägg idag för jag planerar en sak, men det får ni absolut inte veta om, no no no! Jag var hemma hos Khadija några timmar idag, vi gjorde massvis med saker där, jag gick dit med Shabana men hon gick hem efter en timme och några minuter.. Vi kollade på teve, tog bilder, fixade frisyrer, haha vi hade väldigt roligt, hon har ett väldigt fint och hemtrevligt hus kan jag säga. Som sagt blir det ett kort inlägg och, ojjj, vad klockan är mycket, måste kila, hejdå =)


Ha en bra helg, pussar och kramar ♥


Lite "text"-fakta!

Här är jag i datasalen på skolan och har en text-lektion. Det är ganska kul faktiskt. Jag slutar min lektion och går ut på rast 09:50-10:10, inte så lång rast men tjugo minuter får duga att få frisk luft av. Idag vaknade jag av att det var kallt ute men vädret är på bättringsväg och jag hoppas det blir lika skönt som igår.Nu så ropar min lärare att vi ska avsluta allt vi håller på med och sakta gå mot utgången och ut på rast så det är väl bäst att jag gör som han säger, dessutom så har jag hemspråk idag 14:35-15:30 så jag slutar rätt så sent idag men till Gröna Lund ska jag åka idag och få mitt guldkort som mamma hade lovat mig. Men nu så går jag ut, känner att jag behöver lite frisk luft faktiskt. Hoppas ni får en fin dag. =)

Hejdå, vi hörs när jag kommer hem eller kanske på min långrast som vi har efter maten. Puss <3

Trampolin och sol med hanna <3!

Gud vilket skönt väder vi hade idag, i morse när jag vaknade så kollade jag ut genom fönstret och tänkte, "snälla, säg inte att det blir regn" för det såg molnigt och kallt ut. Men senare under dagen började solen skina och gud uppfyllde min önskan om att det inte skulle bli regn. Nåväl, åter till dagen. Den här dagen var helt underbar och i skolan var det roligt och lite tröttsamt för det var första dagen och, min lärare Irene började skrika och klaga över det och det och det "suck" och det där orkar man inte med, gud nej säger jag bara. Dessutom hade vi fotboll på idrotten idag, det var bara tjejer för när vi har idrott på tisdagar har killarna för sig själv och tjejerna för sig och som tur är så har tjejerna idrott som sista lektion så vi fick byta om och duscha hur länge vi ville, väldigt skönt kan jag säga (killarna hade det förra terminen så det är inte mer än rätt!). När skoldagen var slut och jag kände mig fräsch gick jag hem med hanna och donya, när donya var framme vid sin port gick hon upp till sig och jag och hanna staplade vidare till mig och när vi var framme lämnade jag min tjocka jacka hemma för det var för varmt så jag bytte till min väldigt tunna vår-jacka  och sedan kom mamma hem och jag och hanna fixade oss och fortsatte mot hanna (lite längre bort). När vi var framme åt vi Marabou och drack lite cola och kollade på Disney Channel. Det blev väldigt varmt efter ett tag så vi ut på framsidan och hoppade upp på deras stora studsmatta/trampolin. Det var väldigt skönt väder och väldigt varmt så jag tog av mig min tjocktröja (min tunna jacka hade jag redan tagit av mig) och var med min väldigt tunna t-shirt. Vi hoppade och filmade varandra, dansade, studsade och hittade på massvis med danser. En helt underbar dag och jag vet inte vad som väntar härnäst. Jag älskar såna här dagar, de är helt & hållet fantastiska och inget mer! Nu måste jag kila iväg och äta, är vrålhungrig hehe.. Men hej så länge!


Ha en fortsatt skön och solig dag mina vänner och läsare <3!


Min lilla Hanna syns inte så mycket men hon är blond ser man <33


Mycket händer!

Just nu känner jag att mycket håller på att hända, nästan så mycket att jag inte hinner skriva i bloggen lika ofta som jag brukade göra i månaden Mars, då jag började skriva blogg och en sak kan jag säga och det är att det är sjukt kul och jag är glad att jag började men nu så har jag inte så mycket tid ..hehe, jag vet jag vet, jag borde ha tid att skriva för jag inte ens är tolv år än (fyller om fyra månader) men så är det. Jag hinner skriva lite till för som sagt har jag planer för kvällen och det kan man inte ändra på. Mitt påsklov har vart helt underbart, jag har shoppat, gått på party, varit med mina kompisar både ute och inne, och otroligt många andra saker som jag inte hinner skriva om för nu måste jag gå men jag längtar verkligen till sommarlovet. Nu på onsdag ska jag och min kompis Alma åka till Gröna Lund och köpa Guldkortet 2009.Ha det underbart alla mina fina läsare. Puss =)

Söta lilla Alma, lite gammal bild men den får duga som den är.<3
Söta lilla Alma, lite gammal bild men den får duga som den är.<3 (ofta hjärta t den här tjejen, f*cking wb.. -.-)


RSS 2.0