Skolan igen då "<3

Jaha !

Då var det väl skola igen då, har jag nått annat val ? Nee, trodde väl int det.. ! men men nu sitter jag här framför datan och mumsar i mig frukosten.. Haha, lite sent men macka med apelsinjuice funkar perfekt för en lååång dag, så jag får väl försöka hålla mig i form. Ska kanske ta med mig en frukt, är inte helt säker......? Okej, nu är jag klar med frukosten så jag får väl gå och ta på mig mina skor, vad jag har på mig kan ni se på : http://www.allmode.blogg.se/, jaa det är min modeblogg, som jag tror att ni har fattat nu, men glöm inte att lämna en kommenatar, typ "hej", eller något ditåt, hejdå, några ser jag på skolan och några efter skolan får det bli :)<33 Ha det bra då :-)

Klart .. redo <3

Jag kommer ihåg att jag lovade skriva upp adressen på min nya blogg, om jag nu skulle göra en då, och jag gjorde en men jag har inte kommit långt, så ge mej en liten stund att riktigt komma igång med den. Ni kan ju ändå gå in och kolla lite iallafall om ni vill, så varsågoda och variera :) Adressen hittar ni nedan .. tryck bara på länken, enklare kan det inte bli !

http://www.allmode.blogg.se/


Modebloggen !

Jag har funderat på att göra en ny blogg (en till) där jag bara skriver om mode och skönhet.. Fast jag ska ju självklart fortsätta skriva i den här bloggen fast modebloggen kommer ju i första hand, och jag lovar att skriva regelbundet om det inte finns några hinder såklart. Jag måste skärpa mig och börja skriva oftare än jag gör nu, jag ska försöka hålla er medvetna om vad som händer och sker. Det kommer bli jätteroligt att börja modeblogga. Snälla lämna en liten kommentar så att jag vet vilka ni är som besöker bloggen, var inte så blyga.. HAHA men men vad kan man göra ?!!
Jag lämnar adressen till modebloggen alldeles strax fast först måste jag börja med den. Adressen kommer upp om någon/några dag/dagar så besök gärna båda, variera lite, fast snälla, gläm inte att lämna en kommentar som t.ex. "hej" kanske :-):-) Hedjå vi ses väl snart eller om några dagar !

Ciao <33


Åker iväg imorgon :)

Idag är det onsdag och imorgon är det inte skola, inte på freadag heller :-):-):-)
Då åker jag iväg till Orminge såkklart, alltid ! Väl där ska jag träffa min kompis Dalal som jag inte har träffat på länge fast äntligen gör vi det, ett återseende kan man säga.. Haha, ska såklart åka till Gröna lund också, nu när jag har så mycket tid XD Men jag skriver från skolan nu och jag måste verkligen gå ut på rast, så vi hörs väl senare ....


P.S förlåt att jag inte skrivit på jätte länge men men ..<333
Ciao sålänge då !!

RSS 2.0