Ska börja blogga "fint" nu! ;)

Har bestämt mig för att blogga "fint" nuförtiden. & med "fint" menar jag det här:

 Alltid skriva stor bokstav efter punkt!
 Inte använda massa förkortningar eller jag kan ju skriva "iaf" och sånna saker..
 Inte svära i bloggen hela tiden haha!
Använda punkt, utropstecken, frågetecken, parantés & citat-tecken, när det behövs! Så man fattar var jag menar, & inte bara skriva såhär: sen hon ba eehh men seriöst kan vi det sen jag ba jag vet inte men hon är sur nu för det sen lacka hon sen sa hon allt t mej haha och hon kom fram t mej och börja babbla och jag med men neeej asså seriöst sen alla ba eheheh ofta lisom vi ba ellerhur, och blablabla..... hehe.

Ska helt enkelt blogga bra nu. Haha! Lilla jag då! ;)
Men det finns massor med andra saker jag ska ändra på! Men kommer inte på nått annat nu!

Vet inte varför jag helt plötsligt får lust att blogga "fint" men, vi får se hur länge det håller, hehe...

UPDATE:  Jag orkar inte blogga fint..... Haha! Det höll i en vecka (7 dagar) men jag kommer iaf försöka blogga lite bättre ändå. haha (:  puss hej kommentera mej!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Den jobbigaste perioden i ens liv sägs ju vara tonåren,ellerhur?Man jämför sig med andra,man blir bara osäkrare och osäkrare på sig själv.Man börjar också skaffa nya kompisar,och glider ifrån dom gamla kompisarna.Killar och kärlek gör inte det hela bättre.Hur ska man göra för att få en killes uppmärksamhet,hur vet man att en kille gillar en osv..usch,det hela är så rörigt.Men jag skriver en blogg en allt det! Jag ger tips på hur ditt självförtroende och sjukkänsla kan stärkas när det gäller den svåra tonårs perioden.Jag skriver också om 100 andra saker som har med självförtroende att göra ,bla hur du kan stärka din kompis självförtroende .Jag tar också upp mobbning,anorexia,grupptryck osv.Även om inte du känner dig som många andra tonåringar gör,så tycker jag verkligen att du ska kolla in denna blogg ändå eftersom att en sån hära blogg verkligen behövs bland dagens ungdomar .Jag själv är 15,så jag vet vad jag pratar om.Kram från JUNO – http://jjuno.blogg.se

2009-10-09 @ 21:03:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0