Går & lägger mej nu

Stänger av datan nu. Puss sov gott! Ska lägga mig & läsa Twilight! ♥

 

GODNATT!


Svar till carla :)


(förlåt för kvaliten, den är bara tillfällig, gjord i paint :D)




För er som inte ser står det såhär: "Fin automat, men är tuggummina slut? Haha undrar bara :D puss najs blogg"

Svar: Haha, tack för att du tycker min blogg är najs ;) & svar nurå: Nej, det är 2 st kvar! En vit och en rosa! :)

Sådär, det var svaret :)



Update: De är slut nu! ;)

Säg grattis till Ronja, hon fyller 13 idag <3

Nu ska jag bara be er om en sak: Säg grattis till sötnosen Ronja, här!
Jag tycker faktiskt hon är så himla bäst på att blogga, så jag måste ge henne en länkning! Här är Ronjas fina blogg :) Jag hoppas verkligen mina fina läsare kan göra det. Hon förtjänar verkligen det! ♥ Hon är så fin, haha kan inte förklara, men säg bara "grattis" eller nått, så blir både jag och Ronja glada! :)


Puss på den underbart bra bloggaren, och fina personen <3
Puss på mina fina läsare också såklart! ;)


Nyduschad! :)

Hej http://parisaax.blogg.se/ ;)

Duschade precis! Eller för ett par minuter sen. Haha, precis när jag kände mig jättetaggad för att duscha, så var det såklart nån annan som precis hade börjat :/ Men men, det hindrarde iaf inte mig från att få min dusch. HAHA. But whatever, pappa ska ha datan nu, så ska försöka blogga lite senare. Men sålänge får ni ha det bäst medan jag sitter och tråkar.. !

Puss på er fina läsare! ♥


Stensö skola (strandparksskolan) vann Stensöcupen

Hejsan!


Är hemma & ska snart hoppa in i duschen.. Men först lite snabbt om dagen! Gick till Tyskan (i Stavan) på morgonen och sedan till min skola och planerade Stensö-cupen. Blev mycket språng hit & dit, alla var skitstressade. Men whatever! Sen bärde vi alla bord och blablabla, sen skulle jag & Rozan och två andra killar i klassen sitta bakom kassan, först kom det ingen, blev lite stressade, trodde priserna var för höga.. Men sen kom det ganska många! So thats still cool! :) Sen var det matcher och allting, och det bästa var när vår skola vann! Alla sprang runt som galningar och kramades och massa annat! Men sen efter drog jag & Rozan til biblan, träffade Mabbi, var med henne en stund. Kom hem för ett tag sen.

Nej, ska duscha nu! Så hörs sen :)
pussar

Lista på mina uppgifter.

Hej min älskade blogg! ♥

en lista på vad jag måste hinna med denna dag/vecka!
Gaaaah, så mycket =(
hinner inte få med allt, men det mesta är detta:
Måste plugga på min Tyska läxa, till imorgon!
Hemspråkläxan måste bli gjord. BORING!
Ska stå bakom kassan i Stensö cupen imorgon i flera timmar!
Måste duscha idag. MÅSTE.
Shoppa! Bland annat koftor och en väska. + en ny jacka kanske...



Love u, and u love me? KLOCKRENT!

Puss på er lovers. ♥


Är med i Fokis tävling :)

Jag är med & tävlar på Fokis blogg! ♥ Man kan vinna ett namnhalsband i antingen silver eller guldpläterat silver! Man väljer själv! Fan vad jag vill vinna :D Haha, nej men det är sååå fint. Och en sak till, jag ÄLSKAR Foki + hennes blogg, den är så himla bäst, man kan inte låta bli att gå in och läsa den flera gånger per dag! OERHÖRT SVÅRT ATT LÅTA BLI! :O Men hursomhelst, jag tycker du också borde vara med, så bra liksom! :) Halsbandet kommer från Betties Galleria och hon är så grymt bra på att göra smycken, kika in vettja! SHIIIEET :S det är as fint jag lovar. ♥ Jag tävlar om ett silver halsband med Parisa på :) Hoppas jag vinner!!!!! Hihi, jag tycker du borde gå in på Fokis blogg och bekanta dig, för tro mig, du kommer besöka henne igen, snart! (du kommer inte kunna låta bli!!)! ♥ MEN KIKA IN, GÖR DET GÖR DET GÖR DEEET!! Haha, lite konstig blev jag, men whatever. =) ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

LÄNKAR:
FOKI (hon är bästare än bäst, både hon och hennes blogg!!!!!! i swear)
Betties Galleria (kolla in smyckena, shhiiet vad fina :O)



fokis.se :)

Bad update i know

Jag vet. dålig uppdatering men kan inte skriva nu :D
ska ut nånstans med ett par vänner. vi hööörs. bye biiaatches ♥


Dagens outfit...



♥ Mjukisar - Stadium
♥ Linne - Gina
♥ Kofta - KappAhl
♥ Väska - Åhléns
♥ Skor - NewYorker

Börjar bli jättekallt nu! Usch, väldigt kallt ju. Bäst jag börjar använda jacka...

senaste inlägget var ju.. hmm..? onödigt !?

Japp! Där har ni rubriken, som är... KLOCKREN! But anyway. Har kollat på Top Model 12 (ganska länge sen men whatever) och ätit Marabou schweizernöt mjölkchoklad (okej, orkade inte hela, men en bit iaf) och drack Trocadero! Mums, jättegott! :) You wish u also had that, huh? oh yees you DO!!!! Men aja whatever. Imorgon är det skola. Dresscode kommer upp.. Kommer bara gå halva dagen imorgon! Tandregleringen is calling on me.. Egentligen så borde jag inte gå, men det känns som en ganksa viktig dag, för Stensö-cupen närmar sig, många saker vi måste få ordning på. ^^ Skriver nog imorogn, innan jag drar till skolan, och sen innan jag åker till tandläkaren :) 
  

    I KNOW U LOVE ME!

.



skriver snart igen :)


im home bitches ♥

hej alla töntiga bajskorvar. hhah :) är iaf hemma nu. har inte skrivit på ett tag men ändå! det var väl inte så farligt att vara utan mej i typ 1 o en halv timme? eller jag vet att ni belv hur lessna som helst, men ni dog väll inte? nej bra :) för vem ska då läsa detta? jusstja, ingen. eller jo några andra. men dö inte ♥
men idag kom iaf mina kusiner hem t oss., assa min faster o hennes familj. dom var här ett tag o sen så åkte jag and the family t husby hod min morbror & co. där var det kuuuul.. men skriver snart igen. för vem orkar läsa ett helt a4 papper långt inlägg? :S hhaha nej då. men skiver mer sen. puss love yaaah aall =)

/ur favourite parisa. <3


Är hos mina kusiner

hej bebys. sitter och uppdaterar från husby, hos mina kusiner ;)
vi har det jättemysigt här! men ni får fösöka leva utan mej i ett par timmar till så hörs vi när jag är hemma. feel the pain. puss på er looovers =)



 


"veckans inköp" hittils & "veckans ska köpa/ha"

Den här veckan har jag hittils shoppat detta:



En ganksa lång svart kofta (till vintern).. Från KappAhl 249 kr

(ingen bild tyvärr) Svarta strumbyxor/tights..  Från Lindex 69 kr

10 stycken (det fanns 10 i ett paket) svarta tofsar.. Från Kappahl 20 (19.90) kr

Nu till "Veckans ska ha":

(hittade ingen bild) En grå eller lila (båda färgerna fanns) stickad kofta.. Från NewYorker 349 kr

Blåa jeansleggings.. Från Gina 99/149/199 kr

Detta ska jag köpa antingen imorgon eller på Måndag! Vi får se! =)

VI HÖRS!<3


dresscode ♥

Shit,  världens sämsta bild ju! :O Hehe, sorry for that..


DRESSCODE


Närbild på väskan från Axelssons 129-149 kr (Daniel Ray-märket)

Min otfit idag var:

♥ Svarta jeansleggings - Gina
♥ Linne - Gina
♥ Tröja - Gina
♥ Liten axelväska - Axelsson
♥ Skor - Skopunkten eller DinSko


Haha min "mini tuggummi aoutomat" :)

sitter och tuggar tuggummi, från min lilla mini tuggummiautomat! ;) aaaasgooott :D

bild på den (tryck på bilden för att förstora), u like that ha? :)


själva automaten

puss hej ♥


Veckans blogg:

Bloggen


090924

Hej bloggen!
(Försöker hålla bloggen uppdaterad med ungefär 1 inlägg per dag.. Mer än så tror jag inte det blir!)

Men whatever! Idag började jag iaf klockan 10.10. *skönt* När jag kom till skolan så var det rast, vi spelade lite kort och sånt. Efter rasten hader vi Stensöcups-arbete (skriver mer om detta senare) och gjorde lite affischer och spelschemor........ Och några busade, ofc! =) & jag and Rozan var såklart en av dom hihi! På lunchen åt vi soppa (potatis- och purjolökssoppa, muuums!), och i "buffén" så var det ju såklaret soppa, uppdelat i två "bunkar" och jag tog den som var minst vattnig (andra portionen), och Rozan den från andra sidan (andra portionen också). Så när vi skulle äta det så sa jag, "Haha, din soppa är ju fett vattnig :P", och hon ba "Va!?, Shit, det är ju sant! :O", sen hon ba tog sin sked (som hon ätit med, och säkert slickat på :P HAHHAHHAHAH) och stoppa in den i min mat och ba kände på maten (?), sen jag ba, "eeeh.... jag vill nog ta ny mat, om du vill ha min "intevattniga" mat, så varsågod" så gav jag min mat til henne! & hon ba "tack :)" haha, så vi bytte mat... Typ! Hahahaha, det låter inte roligt i bloggen, men det var askul IRL! :D Haha, sen på lunchrasten var vi i stora gungan och hade aaaskul (bild från där kommer) och gjorde massa kuuuuuuuula saker. :) Sen gick vi in och hade lektion och blablabla.... Sen kom jag hem och aa, var hemma, var dungsyr, så föna håret, för regnet hann ikapp oss, när vi skulle ner till stavan och ha musik där, så var asblöt, och nu har jag as ont i halsen! ;( det bränns, ceeeeepe asså -.- Lika cepe som jag och rozan brukar vara på lektionerna, aaaaaaaaas flummiga seriöst! :) Haha, orkar inte skriva mer, men vi hörs.


Bild på mej & rozan igår. Bjuder!  hårt :O


Veckans blogg:

Bloggen


Lite om dagen ♥

Hej bloggen!
Vet att jag inte har uppdaterat men hallå! Jag har ett liksOm ett liv! Aja whatever! Idag så var jag som vanligt i skolan, och på lunchrasten så gjorde jag, Rozan & Shabana en kul sak, hehe inte kul direkt då, men ni fattar! INTE i guess.. men vi gör det iaf! Tyvärr kommer jag inte skriva vad vi gjorde, för jag tror fel personer läser min blogg, hihi! (andra klasskamrater alltså!) Men aja, idag fick vi lite gäster osv. 1 snabb sak bara, haha mitt vaseling som jag har, höll på att "smälta" så jag kom på en smart idé, nämligen att lägga in den i frysen !? -.- Då gjorde jag ju det, så tänkte jag ha den där i en kvart typ, men OFC glömde jag den, så den fick ligga där i 3 timmar! -.- Den var ashård, men det är bättre nu...... Typiskt mig, hahaha! :D Nån som känner igen sig? :) I guess not.. Hihi, dessutom så har jag nu tränat på glosorna till imorgon... Alltid sista minuten liksom, så himla typiskt mig asså shit! :O Men orkar inte skriva mer, så njut av detta inlägg, tills det kommer ett nytt, så snart som möjligt (hade bara lust att skriva av mig idag, bra för er va? JOUP!)

Puss & godnatt mina fina läsare!


Veckans blogg:

Bloggen


BLOGGPAUS

tar en bloggpaus nu! tar ^för mycket av min tif, att blogga alltså ^^
p.s sluta inte läsa min blogg för det, kommer uppdatera väldigt lite!

VI HÖRS ÄLSKLINGAR (NÄR JAG FÅR LUST ATT BLOGGA IGEN)! ♥
=)


 

Veckans blogg:

bloggen

Läste Twilight igår kväll innan jag somnade :)

Hej igen. ^^

Igårkväll så kunde jag inte somna, hade huvudvärk, & ont i magen :( Men det är som tur över nu..... nästan! En sak bara: I över 4 år så har detta varit en "Parisa-tradition" att bli sjuk 2 dagar innan Eid, eller åtminstone börja bli sjuk :/ & det blev så detta år också! Men hursomhelst så läste jag Twilight igår och lyssnade på musik genom min headset till mobilen! Fixade en sepllista som var på "upprepande". Spellistans låtar bestod av bland annat: Run this town, Down, Can I have this dance, Best I ever had, Twilight Bellalullaby (OFC), Fields of Gold, & andra sköna låtar. =)


Min bok! ♥♥♥♥♥♥

Hörs! =)


Veckans blogg:

bloggen


Åt precis en god frukost

Hello!

Hihi, åt precis en supergod frukost med familjen! ♥ Frukosten bestod iaf av massa godsaker, mums! :) Idag så tror jag inte att jag kommer blogga så mycket för idag så ska vi åka til mina kusiner, vi börjar med farmor, & sen min äldsta farbror (som båda bor här i Älta, så vi tar dom först), & sedan iväg till Orminge, för att hälsa på min kära mormor! Hon är så snäll så, älskar henne. ^^ Men nu orkar jag inte skriva mer, ska hursomhelst försöka hålla bloggen uppdaterad med ett par inlägg under dagen, men inte nu, vi hörs under dagen!

Många kramar / P =)
Ha en bra dag!


Veckans blogg:

bloggen


090920

Hej och godmorgon fina läsare! ♥

Idag så gick jag upp vid kavrt i 10. Orkade inte sova så mycket. Hehe, well well, jag har precis läst lite bloggar och sånt! Skriver mer under dagen, nu är papi hemma! :)


Veckans blogg:

bloggen


Tog precis en dusch :)

Hej alla! ♥

Idag så har jag varit mycket aktiv hemma, har gjort massa saker, men hinner inte skriva mer, skriver allt imorgon! :)

Kram och godnatt!


BTW,

IMORGON ÄR DET EID! :D



Veckans blogg:

bloggen


090919

Bara så ni vet så kommer det inte bli mycket bloggande idag, för det finns mycket att förberedda, och jag har också en del av jobbet. ♥

 

Skriver när jag är klar! PUSS


Veckans blogg:

bloggen


Inte orkat skriva idag... Men lugn! Im alive ;)

Hej och godmorgon bloggen! :D

Jag vet att jag inte har skrivit något idag, men hade inte tid, + orkade inte. Men iaf! Idag så vaknade jag ungefär kvart över 11. & ungefär klockan 12, så åkte vi (jag & min familj) iväg för att handla! Vi köpte jättemånga goda saker, men jag orkar inte skriva ner allt, bara det goda, så ni blir suktade, snällt va? :] Hihi! Aja, det här är några av sakerna vi köpte, t.ex. Brago kex, Sour creme & oninon chips, dipp till chipsen, Marabou choklad, Powerking (jättegott) och en held del annat gott! Vi köpte också massa kakor och bakelser, men det är mest för Eid, dessa saker jag precis nämnt är ju också delvis för Eid, för man måste ju köpa gottis, annars blir det inte Eid, good excuse hah? (: Men jag hade iaf på mig (tog tyvärr inget bild idag) det här: Jenasleggins, linne, scarf och tunn kofta! Men nu har jag inget och skriva om! Jag har precis städat mitt rum lite, har bytt lakan, städat min garderob lite, tagir bort lite damm under sängen o.s.v! Så nu är mitt rum fräscht och rent, men nu ska jag ta ett bubbelbad, & sedan göra andra saker! Så vi hörs nog senare!

 Pussar! ♥


Veckans blogg:

bloggen


Hittade bara några bilder ;)

Haha, det här blir nog sista inlägget för dagen! Nu kommer bara en snabbis bild:



En bild på lilla Selena Gomez förut & sen en fin bild på henne nu!
Gillar henne faktiskt, hon är faktiskt asfin och söt :)

GODNATT BLOGGEN! ♥

Veckans blogg:

bloggen


Vart tog veckan vägen? :O

Hello! ♥

En fråga bara: Är det bara jag som tycker att den här veckan har bara rusat iväg? För helt seriöst. Det känns som att det var typ Måndag igår eller nåt! OMG, är det sant? ITS WEEKEND! Yeeeees! :) Dessutom så kommer den här helgen bli extra kul! För vi ska nämligen fira Eid med massa kusiner och släkt, gud vad mysigt det kommer blir med nära & kära! Iiiiih, längtar !! Men aja, det sägs att det är första dagen på Eid på Söndag...? Vet ej, men en sak vet jag iaf, det kommer bli grymt kul!! Thats for sure.

Hur många av mina läsare kommer fira Eid?
& BTW,
om ni vet exakt vilken dag, skriiiiiiv vettja! :)

L O V E '
parisa


Veckans blogg:

bloggen


Ingen rubrik (:

Hello, wazzap yall ? :D
Haha, nej då :) Har precis ätit lite godis, & druckit Cola Light, så himla gott asså. Hehe! Whatever, idag så hade jag iaf Tyska nere i Stavan, vi hade ju glostest/prov i Onsdags, & dag fick vi tillbaka resultatet, och mitt resultat blev: 9/9, (tycker faktiskt att det är ett riktigt bra resultat, för det här är ju bara tredje veckan, och dessutom så var första två lektionerna inte riktiga lektioner för alla var inte där och blablabla....) bra va? :D Haha, jag tror jag var den enda som fick alla rätt, men det var inte bara ord utan det var ett par meningar också. Tyska gramatiken är grymt svår, för man vet inte när man ska använda die, der eller das! Så det blir lite klurigt! ;) Och en till sak bara: Man ska alltid skriva ett substantiv med sor bokstav, även om det är mitt i meningen! Det visste ni inte va? :) T.ex. = Ich sitze auf einem Stuhl! Översättning: Jag sitter på en stol! Lägg märke till att ordet stol stavades med stor bokstav i början även om det är mitt i meningen, haha, bra förklarat va? Angående hur jag lärde mig vad "jag sitter på en stol" heter på Tyska, så går jag som sagt på Tyska, och där lär jag mig sånt här. =) Efter skolan så följde jag med Hanna till Ishallen, hon skulle hämta pengar, 150 spänn. :D
 Men skriver snart igen :) Puss !



Veckans blogg:

bloggen


har inte orkat skriva :D

Hej hej!

Har faktiskt gått ett tag sen jag skrev men har inte orkat så mycket, hehe. Men aja, whatever! Ibland orkar man inte skriva i bloggen, för glöm inte: Jag har ett liv utanför bloggen! Så det är därför jag inte skrivit så mycket. Men nu ska jag dricka Cola light och läsa runt på lite bloggar, & vara inne på Facebook, och uppdatera på lite andra hemsidor. + kolla så att jag inte missat några inlägg.
Bloglovin nästa! ;)

PUSS OCH KRAM! ^^


Veckans blogg:

bloggen


Skriver nog efter maten

Hej alla! Nu ska jag äta, men jag skriver mer om dagen typ efter maten tror jag! ^^ Puss, hare bra! :)


Veckans blogg:

bloggen


Grattis Evelina! :D

Grattis! :D
Veckans blogg:


"Priser":
* Länkning
* En hel vecka under kategorin "länkar" i menyn (jag börjar från idag till nästa Fredag)
* Länkning längst ner i mina inlägg (en vecka)
men dock inte i "dresscode"-inläggen..

Skriver snart igen :)

HAR SOVMORGON TILL 10.10 imorgon YEES

YEEEEES!

Imorgon behöver jag inte vakna 7! :D Utan nämligen 9.. Eller tididgare, för jag har alltid sovmorgon till 10.10 varje Torsdag! Ni önskar ni också hade det, visst? :D Oh, yes u wish!

Whatever, skrev ju att jag inte skulle skriva mer idag men var tvungen att skriva av min glädje, hahahaha :P. Känn er avundsjuka! (:


PUSS!

Jag är med och tävlar!

Jag håller på och tävlar om ett jättefint armband + om ett till armband & en scarf, haha tyckte om den :) Jag kan köpa den, jag vet, men orkar inte, hellre vinna den än att köpa haha :P. Aja, ni borde också vara med, fett bra ju!

Tryck här för att komma till tävlingen (armbandet) 


Tryck på bilden för att komma till sidan som säljer armbandet :)



& tryck här för att komma till tävlingen (scarf)

 
Tryck på bilden för att komma till sidan som säljer scarfen :)


Tryck på denna länk och kom till tävlingen direkt (gröna armbandet)


TRYCK PÅ BILDEN & KIKA IN DÄR!!!

Det är helt klart värt att kika in där (vilket som helst) ♥


idol klart

Kollade på Idol precis, men orkar inte skriva mer idag tror jag :)

PUSS & GODNATT! ♥


Kollar på Idol

Hej alla!

Sitter och kollar på Idol just nu. Hörde Rabi (eller haha, kommer inte ihåg vad han heter, fast det var han nyss) sjunga, han sjöng fett bra! Nice, att han gick vidare, haha! ^^

Kollar ni också på idol just nu?
Om ni gör det, vad tyckte ni om Rabi?
KRAM :D

Drar till Stavan nu för Tyska ★

Hej älsklingar!  ♥

Nu ska jag alldeles strax iväg till Stavan, för att ha Tyska... Kommer ha glosprov, 9 glosor men det här är ju första gången! Hehe, whatever, ska gå och ta på mig skor och såntdära, & sedan går jag nog härifrån, tänkte låta er veta det! ^^

Ha en bra dag sötnosar!



Idag blir det Veckans Blogg! Rösta här :)
Utser vinnaren senare idag...

Mys! :') (är lite sjuk)

Hej allihopa!

Sitter här och läser runt på lite bloggar och hänger bara runt på Internet! Har det väldigt tråkigt, och mår inte bra! :(

Men hursomhelst! Detta blir sista inlägget för dagen. Kommer nog inte lägga mig riktigt än, men ska gå och tvätta ansiktet, sedan borsta tänderna & byta sedan om till min sköna & mjuka pyjamas, och krypa ner i sängen med Twilight! Gud vad mysigt! =) 

Vad gör ni ikväll mina söta läsare?
Svara gärna för då blir jag glad imorgon när jag vaknar! ^^


Är med i tävling ;)

Jag är med och tävlar om att vinna ett gryyymt fint armband! Jag är med och tävlar här! Jättebra chans! :)

VALDE OFC ATT VARA MED! GÖR DET DU OCKSÅ! ♥

inte så mycket ens ;P

en person sa att jag hade köpt fett många saker den där dagen, det var ju inte ens många, right? :) ni vet den här dagen.. aja, visar bevis på att d inte var många...

FYRA KVITTON; NUT THAAT MUCH AJJJT? aja bye (: ♥♥


har kommit hem nu :) !

hej alla! igår kväll gick jag å la mej, ofc, men jag kunde inte somna, kände mej sjuk, så aaa, gick upp igen, t vardagsrummet, där mami  å papi var, så fråga jag mamsen om jag hade feber, hon sa att jag var varm, dessutom kände jag mej helt vimsig å aa, massa annat skti, hade ont i halsen oxå... så jag tog rn alvedon å sen så gick jag och tvättade ansiktet å borsta tänderna.. igen! sen gick jag å la mej, jag somna inte så snabbt, somna runt halv 1 eller 1, sen vaknade jag också flera gånger under nattens gång men somna om igen, det hände asmånga gånger, vakna typ 2 halv tre, sen typ fem, sen vakna jag halv 7, så jag gick upp vid 20 i sju, o fräscha till mej lite, å fixa mej sen, å åt frukost, o sedan iväg t skuulan! väl där hade vi iaf diktamen å sen släjd, hatar slöjd, jävla trä slöjds cepe -.- !!!! Men whatever efter så drog jag å rozan t centrum (biblan) å var där o gjorde nåra saker sen blogga jag därifrn sen gick vi hem t oss, hon t sej, jag t mej, så nu är jag hemma! kom hem för inte så länge sen, halvtimme sen? aa hursomhelst.. JUSTE! Jag & Rozan e inte vän med susanne,shabana å aa dom dära.. bråka typ, eller tjaffsa typ, men aja, palla bry sej, orkar inte bråka mer, men skriver nog sen! :) puuus ♥

hej har inte skrivit nått i know <3

hej alla, vet att jag inte har skrivit nått på ganska länge. men pallade inte. :D aja, är i biblan nu med rozan men kan inte skriva mer hejdå!

Är hemma från Grönan

Heeeej sötnosar! ^^

Kom hem för nån timme sen! Har varit på Grönan dagen lång. Det var jag, syrran, Sharon och hennes kompis (som nu är min kompis också hihi) som heter Noshi. Vi hade jätteroligt där! Jag & syrran åkte härifrån strax innan klockan 1, för vår buss åkte 12.51.. Men vi var iaf framme i Gröna Lund ungefär kvart i 2 eller liknanade! Vi var där i någon timme, och sedan så kom Sharon och Noshi (stavning) till Grönan så vi var med dom. Jag såg några killar från min klass där, dom ba aa parisa hej haha hej & blablabla och aa, massa annat! Haha, vi drev fett mycjet med folk hela tiden, vi ba typ skrattade 22/7 haha, flummade asmycket (: Men vi hade allafall grymt kul!!!! Sharon typ snacka med Benjamin och Anton (några killar i min klass....) och alla dom där, haha dom typ tjaffsa.. på skoj (tror jag?) ahhaah whatever ska inte göra d tråkigt för er, för det låter astråååk i bloggen, men det var hur kul som helst IRL så aa, ni fattar inte, sharon är typ fluuumig hela tiden, haha LOVE IT ;) ajja, skriver nog sen för kan inte mer nu, puuuus!  ♥♥




AHHHAHA :D vi såg en tjej i kön t Popexpressen så vi ba fotta, för seriöst? vem går runt med håret såhär? ;D hahaha, fan va vi garva ijäl oss, kuuul humor aasså <33 hahahaahah :D garvar fortfarande vid minnet där hon stog, helt omedveten om att vi garva.. åt henne! xD

(evil jag vet mooaaaaahhha ;P jag är elak ibland, just accept it & live with it jaoo! hahah XD)

När ska jag sova?

Hej :) Har precis skrivit i min Elevkalender om vilka dagar + tider jag ska ha Fritidsgympa med små barnen :) Kom på att jag kunde inviga mina nya jeansleggins från Gina imorgon! men ett linne, det blir väl bra? Men, en fråga bara: När ska ni sova? Bestämt? Låt mej veta, för har så tråkigt :( Och vill inte sova, inte än, är inte tillräckligt trött för det.. Men jag slänger nog in ett inlägg igen snart! Hörs! /parisa ♥

Heeeeej är hemma nu... från shoppingen :)

shooo allihopa ;) idag var jag & shoppa... Sickla blev det! jag gillar faktiskt Sickla! Men aja, jag köpte iaf det här: Svarta jeansleggins från Gina, Rosa/svart elevkalender från Akademibokhandeln, Lila/svart klänning från KappAhl & en Svart kort kofta! Ner t midjan, bra å ha (: Så idag köpte jag det jag behövde! men jag behövde visst inte en mapp, för papi hade redan en :) + så glömde jag pennskrin, eller jag såg den, så tänkte jag köpa den innan vi drog, fall jag inte hittade den nån annanstans, men sen glömde jag. men ska ändå köpa en nån annan dag typ......tror jag! men nu vet ni lite om min dag. kan inte blogga mer för ska göra lite annat. till exempel att skriva ner alla dagar jag är ledare för småbarnen (fritids gympa, efter skolan med rozan,sussane,shabana, asså vi får lön! 50 kr per lektion :D yääy haha jag gör inte det bara för pengarna, utaaan för det är kuuul :) hoppas jah) & vilka tider osånt, bra och veta så jag är förberedd så jag inte planerar nå annat för den dagen =) well well, måste fixa lite annat nu för imorgon blir det GRÖNAN fett med kul, ska dit med syrran & sharon, yees har saknar den där tjejen skiiitmycket! o nu träffas vi äntligen igen :) <333 jag tror att shanette oxå ska följa med, hope soooo!! <33

Men ska fixa mina kläder osånt för imorgon, haha borde inte vara så glad, för det här är typ hundrande gången jag är där detta år för har såklart guldkoooort, det var ett sommarmåste, att ha guldtkort alltså! har haft aaaskul 2009! hoppas 2010 blir lika bra + kuuuuuul, om inte bättre!!! :) men puss ha det braa! medans jag kommer ha det bääst  i hoooope iaaaaf!  :D
K I S S E S '



Mina svarta jeansleggins från Gina som jag köpte idag kostade bara 199 kr. Det var varken REA på den eller nån annan rabatt, men den sitter iallafall jättefint, älskar den. =)

Min lila/svarta klänning från KappAhl kostade 179 kr. Det var inte REA eller annan rabatt här också.

Den svart/rosa elevkalendern jag köpte var från Akademibokhandeln och kostade 89 kr. Ingen REA eller rabatt på den här med, men det brukar typ inte vara det på såna här saker, or am i wrong? (:

Min svart midje-kofta från KappAhl kostade också 179 kr. Ordinarie pris.. ingen rea eller nått, så ni vet! ♥

min favoritlåt helt klart! ♥

Jag är helt kär i låten :O


jag drogade låten igår + förrgår! & kommer göra det idaaaag!!!!! I LOVE IT! älskar pitbull-låtar!!! :)♥

VECKANS LÅT!
TUMMEN UPP FÖR DEN HÄR LÅTEN!!!! HIIIIIIIISSS <333333

godmorgon allihopa! :)

Hej & godmorgon bloggen! ♥

Vaknade egentligen för länge sedan! HAHA, inte undra på (!), gick och la mig väldigt tidigt igår kväll och jag vaknade därför tidigt! Runt halv 11 vaknade jag. =) Men är ändå pigg. + att jag gissar att hälften av Sverige ligger & snarkar just nu.. HAHAHA ;D Men aja, idag senare vid 2 så ska vi shoppa, för jag behöver några saker, bland annat svarta jeans (för det har blivit hål i mina svarta jeans    :( så måste köpa nya!) och en till axelväska, och en elevkalender till skolan... + ett pennskrin, kanske en mapp? Eller så har pappa redan en oanvänd (eller kanske använd, men inte trasig) mapp hemma... Vi får se! Men annars köper jag! jag måste också köpa vanliga jeans, typ blåa eller nåt, & nya leggins, dom jag har, börjar bli lite gamla.. Hehe, nu låter jag bortskämd? Men alla har egna behov, och man måste uträtta sina behov någon gång! Well well!

 

NU - sitter & bloggar, men jag ska strax ändra på det!! Nu ska jag duscha och sedan fixa mig, sen tror jag vi åker iväg!...... Men jaja, hejdå see yaah! ♥
/ Pariiiiisa :)


godnatt bloggen ♥♥♥♥

ska inte sova än men kommer inte skriva mer idag! så puus och godnatt! ♥♥♥♥♥

Ha en bra helg, lots of love / PARISA

Schönes Wochenende! ;)

är sjuk, feber :'(

hej *snörvel* hur mår ni? jag själv mår inte bra. verkligen inte. inte undra på att jag frågar :) men men, jag tror inte att jag orkar blogga nå mer. men om jag får tråkigt, blir d nog mycket bloggande för er. kanske hiss&diss eller nåt.. vi får se! ♥

BTW,
har ni hört nåt om Michael, snälla svara här: i kommentars fältet! men aja, jag skriver nog snart igen haha. hejdå :')

Konstmålingar á la olika konstärer

Heejheej!

Har precis sökt runt lite olika saker på Google, och fastnade för en väldigt cool målning, och då blev jag plötsligt sugen på att kolla på olika målningar. Så jag skrev "Konstmålnigar" och då tryckte jag på en bild (den första) och när jag kollat på bilden i "storbild" så skulle jag trycka "bakåt" med musen, men jag råkade bara trycka en gång och egentligen så ska man trycka två gånger för att komma tillbaka just till bilderna, och inte till hemsidan som la ut bilden man ser storbild på! Om ni fattar. ;) Men aa, jag bläddrade ner på hemsidan, (för det var ju dit jag kommit) och då såg jag att det var väldigt fina målningar och sånt, så jag valde att skriva ett inlägg om detta på min blogg! & det är just det jag gör! :) Jag orkar inte visa alla bilder, men jag väljer dom nyaste! ^^

"blomster försäljerskan" av Jules Bastien-Lepage

”En gångstig i Haut Meudon” målad av Johan Ericson

"A Pair of Shoes" målad av Vincent Van Gogh

”Romersk Gladiator” målad av Francois Joseph Navez

"Guldfiskförsäljaren" målad av George Dunlop Leslie

”Marats död” målad av Jacques-Louis David

"Livets träd" målad av Asken Yggdrasil

"Stilleben med högt ölglas" av Jan van de Velde

"Peter" målad av Tony Warren (den här är faktiskt målad 2009)

"Sjukhuset i Granada" målad av John Singer Sargent 


Jag vet att ni tycket det är ganska BORIIIING ! haha, i know, men jag tycket det är ganska coolt faktiskt! Men det här är LUGNT (!!) inte alla! typ dem ALLRA sista! :)

KÄLLA

Jag kommer nog uppdatera efter maten :)

hej igen. jag är hemma & ska äta nu. är sjuk :( men skriver allt sen! lots of love!

Schönes Wochenende! ♥ (trevlig helg på Tyska)

Skriver om dagen när jag kommer hem ♥

Hej allihopa! ♥

Sitter här på biblan nu med Rozan :) Vi slutade typ halv 2 idag, men vi hade ledarutbildning t typ halv 3 tror jag. jag o rozan + fler i klassen var där och vi tränade, ganska kul, men alla typ larva sej xD Aja, jag kommer nog skriva när jag kommer hem för jag har inte lust nu! PUSS :)


Sweet dreams beautiful readers! ♥

Tänkte skriva ett allra sista inlägg för dagen!

Godnatt mina underbara läsare! Ha en god natt och sov sött + dröm söta drömmar! ^^
Vi hörs imorgon! Men tills dess.... G O O D N I G H T & G O O D B Y E '


LOVE!


Sista inlägget för dagen

Egentligen tänkte jag inte skriva mer, men gör det ändå! Eftersom det är sista inlägget, så tänkte jag skriva lite om allt & inget. HAHA bra va ? :) Men aja, imorgon klockan 08.20 har jag Tyska på Stavan, jag har det varje Onsdag & Fredag. Jag fick i Onsdag's glosor - 9 stycken, som jag har tränat på lite -  som jag har till nästa Onsdag. Alltså har jag haft/har en vecka på mej. Men aa, jag ska typ ha på mej jeans & en tröja imorgon, har inte bestämt än. Idag hade vi ju vår riktiga lärare, men inte imorgon! Vi kommer ha en vikarie.. Juste, jag skrev ju att vi (min klasss) skulle ha Peter som lärare på Fredagar, & vi ska det!.. Men inte den här Fredagen, utan vi kommer ju som sagt ha en vikarie, som jag tror heter Ahmed, han är Arab, sa Irene iaf! Men vi får se hur det går. =)

Har hört att man ska återuppliva Michael Jackson !? För en sista konsert i Österrike..... Men jag tror absolut inte på det, eller vad säger ni om detta? Har ni hört något? Om ni har det, så låt mej gärna veta, för jag vill verkligen veta, intressant ju! ;)

But anyway,
jag har faktiskt inget att skriva om. Lyckades klämma ihop ett inlägg, så jag hoppas det räcker! :)

Saknar er jättemycket :'( <3


Finaste tvillingarna Shanette (till vänster) & Sharon (til höger) <3333

Dom är så braiga så dom får varsin länkning! dom har jättefina bloggar, helt klart värd o tjecka in. ;)

KRAM till er läsare + Sharon & Shanette, älskar er as mycket! ♥

.... 2 bilder bara ;)


en till bild från dagen, hade ganska tråkigt så... men på den här bilden har jag inte väntat så länge. ser ut som en luffare (:


en bild från förra veckan, innan jag skule lägga mej, hittade bara bilden :)
fråga mej inte varför jag har kepa, men ville ba det hahahahha :D + att jag har en tofs ...;)

Talk to u guys laaater ♥


Varför laddar jag aldrig upp bilder på bloggen? fråga+svar..

asså jag märkte själv av min (nyligen skrivna) text att man fakriskt börjar undra varför jag nästan aldrig lägger ut bilder förutom outfits. jo, det är såhär att jag måste fixa mitt minne i mobilen först o sen så kommer jag ta fler bilder så det blir snart bra :) jag vet själv att det är trååååkigt att bara läsa text, men jag lovar, det kommer. håll ut bebisar! ♥ jag lyckades radera ett par onödiga? bilder för jag hade så tråkigt så jag ville ta kort (asså idag) så jag tog några, men jag ska iaf fixa minnet så fort jag kan! Men aja, puss hörs..... :) bye.


Hade väääldigt tråkigt..


Asssssssså! blir aldrig bra på foto :( -.- men iaf, fråga mej inte varför jag la ut den,
haha ni tycker ju att det är kuuul med fler bilder ju, så här får ni ;)


Gammal bild jag hitta, på mej o min kusin, ganska gammal faktiskt
men vi hade iaf aaaaskul där :) , eller jag tror hon (assa min lilla kusin) hade det iaf :D

Kanske uppdaterar sen, men sålänge hejdå! ♥

Justja dagens oufit

idag orkade jag inte fixa mej så mycket, så jag slängde på mej d enklaste, nämligen detta.....



Jeans - Gina
Munkiiiiiis - BikBok
Skor - NewYorker
Väska - Är syrrans, men typ Åhlens tror jag d är från

L O V E '


Im home sweethearts :)

Hej igen :) Kom hem för typ en & en hlavtimme sen tror jag. Var i skolan, sen drog jag & Rozan t centrum och gjorde några kuliga saker, bland annat busa. (: + ritade ett Face (?) för vi skulle d till skolan, men faaaaaan, jag glömde f*cking pappret där i biblan, & jag tyckte faktiskt för 1 gångs skull att jag hade ritat bra.. och jag glömde den, dom har säkert slängt den, så jag måste rita om -.-' fast drar ändå dit o frågar fall dom har kvar den, imorrn. but anyway, när vi hade vart där i centrumSLASHbiblan så drog både jag & rozan till oss själva. när jag var "hemma", alltså utanför dörren, så var ingen hemma, och då satte jag på min mobil, & kom på att den inte funka (?!!) men jag prova ändå, o det gick, o då fick jag med direkten ett sms av syrran (jag hade egentligen fått smset tidigare, men det kom fram nu, fr min mobil var avstängd för den dog hela tiden -.-...) där det stog exakt såhär: "hje, asså bara så du vet så kommer vi inte komma hem förrens jag vet inte när, så du får försöka sysselsätta dej på nått sätt, hehe, aja, vi ringer när vi kommer, hah hejdå :)<3" & jag ba whaaat? :O men sen fatta jag, att jag var tvungen å vänta, så jag satte mej bara ner som en luffare (!!!!!!) o typ tog kort o blablabla, men sen orka jag inte vänta mer så jag drog ut o lekte runt lite, bland alla småbarn. haha kuuuul :)


haha, idag i skolan, i "uppehållsrummet", vi kan kalla d tejrummet på rasterna....

.... för vi har alltid askul där, vi tjejer :) asså dvi brukar va där på rasterna :)

På bilderna: Shabana, Shaimaa, Norma, Die, och lääääängst bak åt höger-hörnet har vi Natalie....

Men vi hörs :)


 

haha, sa ju att jag hade kuuuul där ute, bildbevis :D =


mitt fejs blev inte bra. svar nej jag har inte rygga, but i knoow, d ser ut som d ;D


sovmorgon idag t 10.10 :) yees.

Hej älsklingar! ♥

Godmorgon på er  (haha, hann aldrig publicera imorse så det är inte morgon längra!)! :) Hur mår mina söta läsare idag då? (ni kan svara i kommentars-fältet)

Idag hade jag iaf sovmorgon till klockan 10.10, vilket var jätteskönt, och tänk er?
Jag har detv typ varje torsdag, YES! :D 
är iaf i biblan nu med Rozan och vi har precis typ ritat nått till skolarbetet, typ ett face! ;) Men jag pallar inte skriva mer, skriver typ sen :) Puss hej! ♥

Vilken Mascara ska jag ta....? ♥

Vilken tycker ni är bäst? För ska ta en av dom.... Så skriiiiv, måste veta (: . hjälp mej, (HAHA),älsklingar! ♥

NR 1

Nästan alla säger att den är bäst och blablabla,
men seriöst, eren braaa? hihi, har inte provat den. (aaa) men aa, vembryrsej.?


NR 2


Om jag tar den här sorten blir det nån av dom här färgerna (fina va?) OFC!) happyface =)


skriv för jag vill really veta (:



är du dum? (:

Hihi, sätter ett --> (X) för det jag har gjort, o ett --> (-) för d jag inte har gjort..

(X) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(X)tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
(-) du har gått in i en glasdörr
(-) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(X) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
(-) du har sprungit in i ett träd
(-) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
(X) du testade precis om du klarade det
(X)du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
(-) ditt hår är/har varit blont
(X) folk har kallat dig trögo
(-) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
(X) du har nån gång somnat på en lektion ( omg har gjort d en gång !!!!! )
(X) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
(-) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
(-)du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal.
(X) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre. (haha, jag har det, å d är jag inte stolt över kan jah säga...)
(-) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt (im glad im not)
(X) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka (!)
(X) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan (  DET HÄNDE IDAG ASSÅ OMG VAD JAG ÄR DUM! :)  )
(X) du råkar göra sönder väldigt många saker
(X) du har trillat av stolen då den stått helt still
(X) du använder ordet "eh" väldigt många gånger om dagen ( ooo yeeees i am saying that!!!)
(X) du har blivit kallad blond även om du inte är det

Summa: 18 eller mindre betyder att du inte är dum. (men annars..... oouf!)
Min summa: 15 poäng! YES, jag är inte dum. Eller är jag? :)

090909

ENKELT å skriva rubrik ;)

Hello everybody! U like the wheater, oh yes u do! Or du you.. ? I dont? think so (: Haha skitit, men men!.. Idag har jag haft Tyska på Stavan, det var kul, men idag kom hela min grupp t lektionen (de flesta var på klassresa, o kunde inte komma förrens nu....) och det är BARA töntar där! Asså det ar lite taskigt att bara säga töntar bara sådär, men ååh, jag är dessutom den enda från min klass (det är bara sexan som har B-språk, så man kan säga från hela min skola), :( Egentligen hade jag o Rozan valt Tyska tillsammans men Rozan fick inte gå på Tyska, för vår lärare tyckte hon skulle lära sig bättre Svenska/Engelska innan hon valde ett annat språk, så nu är det bara jag som har det språket, från hela min klass.... Resten av klassen har Franksa eller Spanska; och några har ju som sagt Svenska/Engelska! Men hursomhelst, har inte bloggat på länge men asså har liksom inte orkat eller haft lust, och jag sitter faktiskt inte vid datan lika ofta som förr *stolt* :D
Haha, jaja,
orkar inte skriva värsta långa inlägget, vilket det håller på att bli, så... Haha, nejdå! Men ändå, vi hörs strax :)

Puss på er, älsklingar! ♥


HAHA xD

Asså jag vet, GAMMAL' MEEN, endå sköön, tahah o ful oxå ;D tahahahhahah...... XD


Moahhhah!

Dagens fråga?

FRÅGA: Varfär läser du Twilight-böckerna på Engelska när dom finns på Svenska?

SVAR: För jag har redan läst alla 4 böcker på Svenska och nu vill jag läsa dom på Engelska, thats it! (:

PS! nr.1= Om jag kunde drömma, nr.2 = När jag hör din röst, nr.3 = Ljudet av ditt hjärta, nr.4 = Så länge vi båda andas. { .. för er som undrar, HAHA, det var 6 pers som undra..... ;)

Bloggtorka

Har inget å blogga om.... Men en sak bara: En person skrev såhär: Böckerna finns ju på svenska också -.- ! Jag har redan läst dom på Sevnska, nu vill jag läsa dom på Engelska! skriver typ mer sen tror jag! ♥

Finalisterna!

Nr. 1 som finalist i veckans blogg är:
hypnotiq.devote.se
 (GRATTIS & LYCKA TILL)

Nr. 2 som en finalist är:
emmmizzz.blogg.se (sa ju det haha ;D)

Nr.3 is this blogg:


Nr. 4 är:


Nr. 5 är.... tadaa!..


Nr.6 .......


Och nummer.7


& nr. 8 som finalist är:

Näst sista finalisten är:


Sista finalisten i Veckans Blogg är den här personen/bloggen..:
suuugar.blogg.se 

Det var dom finalisterna, NU måste NI rösta ännu mer, för den som får flest vinner :)

Orkar inte mer -.-' men ändå....

Asså ååh, alla har ju f*n glömt bort att de är med i veckans blogg, men ändå, rösta föri h*lvete! :O Jag ger er chans till IMORGON å INGET mer !

http://parisaax.blogg.se/2009/august/dom-har-personerna-kan-ni-rosta-pa.html#comment
<3

Efter maten...

... ska jag utse finalister, röööööööösta !!!

Tog en till dusch, typ.. ♥

Haha, duschade precis en lång & varm dusch igen, eller jag tog inte schampoo - vilket jag gjorde förra gången jag duschade, det vill säga för ungefär en timme sen - utan bara en sköljning, tvål + sedan tandborstning, och mina tänder blev då såhär vita:  HAHA!!

Men iaf, ska snart läsa lite till Twilight! Och sedan (för jag är inte så hungrig än) blir det nog mat, yummy, haha! :)

Vi hörs! ♥


Är hemma nu.. + har ont i magen!

Hejsan allihopa! :)

Sitter här i vardagsrummet nu och bloggar, som vanligt! Idag hade vi gympa/idrott i skolan, och vi körde Flagg, det var kul :), men jag gjorde nästan ingenting, visste inte vad jag skulle göra, haha. Men jag räddade från "fängelset" (som vi kallar det) haha! :D

Men men, efter skolan drog jag, Rozan, Shabana, Susanne & Hanna till centrum och hängde där ett tag (+ lite bus haha). Men sen gick hanna på piano eller nått, vi tänkte bara: diss?.. Men aja, vi hängde där på centrum ett tag till men sen drog jag hem, & var hemma runt halv ( såg på mina outfit-bilder att jag tog bilden 10 över 3, och jag kommer ihåg att jag tog bilden så fort jag kom hem!) 3, eller lite senare..i think? ;) Anledningen tilll varför jag kom hem var för att jag började få småont i magen, men det blev bara värre, så jag kom hem, och vilade lite, läste Twilight (det hjälper as mycket, jag lovar) + duschade, så nu är jag fräsch och frisk, två F, ff..! ;) Hur har er dag varit? Bra, antar jag ..?

Hursomhelst, jag kommer utse finalister ikväll! Och jag menar det den här gången!!!! Ni, måste rösta, på er favorit!.. Tryck här för att rösta på det enkla sättet. =) Skriver nog sen, antar jag. Så..... Vi hörs! ♥♥♥♥♥

See u later guys..


Dagens outfit



Skjorta - H&M ?
Linne - Gina
Leggins - Gina
Väska - Åhlens
| det är mycket finare i verkligheten, men det ser wiierdo ut på bild :( |
Jag skriver snart :)

Hey sweeties :)

Hello cookies!

Haha, cookies? Hahaha, snacka om att inte ha en bra idé om hur jag ska hälsa, hahahaha. Men whatever! Idag är det Torsdag, men det känns inte som det, känns som? Tisdag? Måndag? Söndag? Äsch, vet inte, men iaf inte som att det är Fredag imorgon..hehe. Imorgon kommer vi iaf inte ha Irene för hon är typ ledig på Fredagar eller nåt, whatever..imorgon ska vi iaf ha vår datalärare Peter som lärare. Juste, egentligen skulle jag ha sovmorgon til 10.10 idag, men glömde! Asså ååh, visste inte det. :( Asså imorgon skulle jag kunna ta min igen min tid och ta sovmorgon imorgon, men det går inte, för 08.20 har jag Tyska på Stavan igen...fan!.. Men jag får väl vänta till nästa torsdag. Men pallar inte skriva mer, så vi hörs älskliiingar! ♥

/ Parisa Alice Hashem. :)


Lite bilder jag vet ni kommer ÄLSKA!! ♥


När dom kommer hem efter att bella flyttat från Charlie, dom ser Laurent ♥

Kristen Stewart, Ashley Greene & Robert Pattinson ♥

Taylor Lautner, Kristen & Robert, på MTV movie awards 2009 ♥

Boken jag läser just nu, den äger, är på engelska ♥

När Edward räddar Bella från den stora bilen, på Twilight ♥

På balen, i Twilight! Edward & Bella ♥

När Bella berättar att hon vet att Edward är vampyr ♥

The cullens, förutom Esme & Carlisle ♥

Hela familjen i Cullens hus ♥

När Jasper attackerar Bella, på festen, New moon ♥

En lite ovanlig bild, man inte ser varje dag ♥

Loooovvveeee ♥

PÅ MTV movie Awards, 2009 ♥

The Volturi, poster ♥

På berget, Twilight (bella & edward) ♥

En bild, jag vill bara lägga ut den haha ♥

Robert & Kristen together ♥

Kristen & Robert, photoshoot ♥

Jacob & Bella + Edward - poster ♥

(ni ser ju att det är 2 bilder på varje person....) första bilden: hur dom ser ut i twilight, andra bilden: hur dom kmr se ut i NewMoon :)

Gillar bilden grymt mycket!!!! Från Twilight OFC ♥

Orkar inte lägga ut fler bilder, så hejdå puss ! :) NJUT

Hej älsklingar . är hemma! :)♥

Hejhej :) Hur är dt? Bra för min del iaf! Idag var det faktiskt roligt i skolan, slutade typ 2 men vi hade ledarutbildning t typ 3 . sen var jag o rozan kvar typ 40 min i skuulan och busade o hade det awsome :) sen drog vi t centrum o bara chilla runt osånt..sen gick hon hem t sej o jag hem t mej. iaf en ruulig dag. så tummen upp för denna dag (: idag fyllde iaf leo år (den nya eller han är inte så ny längre, killen i klassen) 12 år, så vi sjöng för honom osånt ni fattar, haaha han ville inte att rozan skulle berätta för irene (vår lärare) att han fyllde år för tyckte det var typ pinsamt, men vi gjorde det ända hahaha :D Aja, whatever!..pallar inte berätta mer om det, haha (?) har precis läst runt lite bloggar o massa annat =) IAF!..kom hem vid Kvart över 4 tiden, så aa, åt några vindruvor, o sen en bit kladdkaka, made by meee! *gottigotti* hihi ^^ jaja, ikväll är de final i veckans blogg-tävlingen så ni vet! Tryck här för att rösta! Fast jag venne fall jag kan blogga mer........kanske kanske inte..men ändå. orkar inte skriva mer, inte för att jag skrivit mycket men ändå hhaah. igår kväll fick jag hem en liten speciel sak via posten (rozan vet vad det är, hon fick oxå det), men tyväääär, its not in yuur bussines ! där blev ni nyfikna va? ;) aja, puuuuuussis kram! hejdå älsklingar! ♥♥♥ / Parisaaaa :)

Ska lägga mig nu ♥

Godnatt! Ska typ lägga mej nu, å försöka sova. Hoppas ni älskade (i know u love it) bilderna. (. Godnatt! ♥

Lite Twilight/NewMoon/Whatever bilder :D

haha, blir massa skitsnack hela tiden hahaa, men har inge å göööra. kollade på massa twilight bilder osånt :) JÄTTEKUUL ! <3

Bjuder på några Twilove / NewMoon / Whatever bilder (: NJUT! ♥




Under inspelningen av Bellas födelsedag. New moon ♥

Bella & Laurent ♥

I Volterra ♥

Bella & Jacob(eller Taylor Lautner & Kristen Stewart)

På Bellas födelsedags fest i New moon, hela famlijen ♥

På balen, Twilight, Edward o Bella ♥

Edward lämnar Bella :( ♥

The Volturi!!!! ♥

Jane i Volturi (Dakota Fanning)

Jacob as a Werewolf ♥

Bella & Jacob bestfriends ♥

The Cullens + Victora & Laurent. ♥

update om dagen

SÅHÄR SÅG MIN DAG UT IDAG:

Kl. 7 vaknade jag och fixade mig

Kl 10 över 8 gick jag till Stavan för att ha Tyska (kommer ha tyska i stavan varje onsdag + fredag)
20 över 8 började lektionen
20 över 9 slutade lektionen
Ungefär kl. halv 10 var jag framme i min skola igen
10 i 10 var det kortrast
10 över 10 rasten slut
Efter rasten..lektion
Kl 12.10 lunch + rast
Lektion igen (eller mest prat o planering unför stensö-cupen, som ska hållas av min klass)
Ungefär 10 över 2 slutade skolan
Hemspråk kl 20 i 3
20 över 3 var min hemsråk slut
Ungefär halv 4 var jag hemma
Åt lite mellis [ choklad och ett glas vatten haha.. ;)

Chillade lite under dagen vid 5..6
Satt vid datan och bloggade lite osånt vid 10 tiden
Hade planer för sängen..men orkade inte


NU - sitter och bloggar :)

ORKAR inte sova :S

Hahaha, jag orkar verkligen inte gå å lägga mej, hah lat eller vad? :Ö men men, ska snart göra nått annat, men det är ej bestämt, vet att jag har skola imorgon men ifs, det är inte ens sent? Men jag vet, det är bra att lägga sej tidigt, med atnke på att man ska upp kl 7 (om inte tidigare) morgonen därpå, haha ändå. Jag lägger mej när jag vill å tro mej, det är inte nu nä! Taahaah, sjöng inte singstar, asså fixade alla sladdar å allt annat skit men sen när jag skulle sätta på den, vare fel cd i, å då bytte jag, men jag gjorde fel igen (?) var ju helt vimsig or whaat? :O haha, tillslut kom den rätta in i boxen, men d tog så lång tid tills d ladda upp så jag palla inte vänta så jag ba tryckte på (eller inte) snarare drog ut sladden bara, mer lat eller vaaaad?.. hmm.......but anyway, kommer nog bli sista inlägget för dagen . men jag kanske skriver innan skolan, men det är inte besätmt, för pallar säkert inte, kommer säkert skriva när jag är hemma igen, maybe | maybe not.. ;) Hah, hörs typ :)


Äre klart nu? *hoppas d*

jfhwehfwihgi.... yes, nu är d klart hihih :) . (asså inte blå text längre) som d var i detta inlägg

men hörs! <3


Blå text ? ska fixa d nu

Jag utser finalister imorgon!!  Asså så ni vet, har redan sagt d, men hallåååå :O. texten är blå? :( men ska fixa det, hörs! ♥

Svarar på era kommentarer snart sötnosar :) .

Haha, tänkte bara skriva till er: Ni som har skrivit kommentarer till mej idag, håll ut!..jag ska svara på era kommentarer så snart jag kan . men orkar inte nu, så håll ut sötnosar :) .

För er som inte fatta engelskan jag skrev (haha hade bara lust).

asså så fort som möjlig så måste ni skaffa röster, för ni ser, imorgon kommer jag välja 10 av er personer som har anslutit er till Veckans Blogg, & då kommer jag välja er till Finalen, å det är den sista chans ni får, tyvärr, så ere!

Maten avklarad :D Eller för ett tag sen dårå..

Japp, så äre . vet att jag inte uppdaterar så mycke......längre! men asså jag ska snart iaf typ sjunga singstar men inte rikitigt än. men snart iaf. kommer bli ganska kul för det var typ aslänge sen jag sjöng singstar, haha har bara 4 cd me olika låtar i, asså en e typ Singstar Legends, med alla dom här gamla legenderna ni vet.. typ whitney houston, madonnas yngre tider....ja ni vet, å massa andra, jackson 5 o aa, flera andra :) . Åså har jag en som bara e Singstar, med typ flera bra låtar, men mest typ 08 låtar..men ska köpa nya ceden snart. har oxå en Disney-Sing It, med låtar från HSM å HSM 2, + Miley Cyrus, Hannah Montana (hah same shit), å aa, måååånga fler grymt bra låtar, med bästa videon oxå, ganska underhållande faktiskt, har oxå Boogie Power cd, svårt å förklara vare e men typ spel/sång/dans sak..haha, bra förklarat! men men . tror jag kommer uppdatera igen men senare. :)
BTW,
Ni får en chans till, så snäll som jag är, hahahah nej det är inte därför, d är för nästan ingen av er överhuvudtaget har fått röster än :O asså seriöst comon maan! u gotta work this shit out! as soon as possible! U see, tomorrow, im gonna pick some of u guys to become a member in the final audition, BUT thats the final chans u'll get!

Vi hörs strax

Ska äta, hörs snart, kanske skriver en gång till, men om inte...

GODNATT!   PUSS! :)

Jag utser finalister imorgon!! (eller kanske ikväll redan)

Bara, så ni vet, så kommer jag antingen ikväll eller imorgon dra ut finalister i veckans blogg, så HURRY UP!.. För tro mej, det är inte många som överhuvudtaget har fått röster..... !!!!!! :O Så seriöst, jag tror ni måste.. Nej inte tror, ni MÅSTE (om ni vill vara bland finalisterna) skaffa röster, dem som leder är: Karolina (nr 21) och Ellinor (nr 12) ni andra måste skynda pååå. sölisar ;) men, bara så ni vet, ikväll (eller imorgon) smäller d, å då ere tooo late! Men skyll inte på mej, jag varnar er nu!

090902

hallo. ich heiβe Parisa, wie heiβt du? Hahahha, hade tyska idag, så tänkte skryta lite, även om jag bara kan säga: Hej jag heter Parisa, vad heter du? Och så kan jag säga: Ich wohne in Älta, wo wohnst du? Jag bor i Älta, vart bor du? Haha, inte mycket jag vet :).  Men men, är iaf en stolt looser! :D hahaha, neeeepp, det är jag inte! :) Men hursomhelst, nu är jag hemma efter skola + hemspråk, o en sväng till ica, bara för att. Tror jag såg mabbi utanför kiosken. men är inte säker, för jag såg bara henna bakifrån, men jag tror de var hon för rania var med henna isf, å då blir det ännu större chans att det är hon, för dom brukar hänga jämt. men whatever!.. kan inte skriva mer, men skriver mer om dagen, senare :), så aaaaaaaa, vi hörs då ! ♥

Dagens grå/svart/vita outfit


Mina skor idag! + en liten bild på mina mörkgråa jeans (hann inte ta egen bild på den)

 


Min svarta tröja idag + ett rosettband, som är "ihop" med tröjan, så
nej, jag har inte satt dit den själv!

Eventuellt: en grå kofta, om det blev kallt, u know (hade den påväg till skolan) Detta var dagens outfit, ska försöka komma ihåg att ta en bild på kläderna, så det inte blir massa onödiga bilder på kläder man redan sett. :D


Har inte skrivit något ^^

jag kunde liksom inte logga in på mitt konto igår, så kunde inte blogga så mycket.

Hej bloggen! :) Är hemma nu efter ytterligare en skoldag, och sedan iväg till hanna. ;) Hade träslöjd i skolan idag, men vet inte vad jag ska göra, finns bara tråkiga saker å välja på -.-' Men jag kanske väljer att göra en skål eller en slev, vi får se.. Belv jättesugen på hemlagad pizza idag (!), och som tur hade mamma handlat idag så vi hade alla ingredienser, nu så är min pizza i ugnen, och jag väntar på att den ska bli klar haha! x) Idag fyllde iaf Norma 12 år. Grattis norma! ♥ =) Hihi, aja, hann inte visa min outfit igår, men det var iaf, ett svart linne, svarta leggins + ett ljus gult, stylad tröja och aa,  beiga skor dårå! Det blev lite för svart nu när jag skrev det men, det såg inte såå svart ut, believe me! Det blev ljusgult/svart. ;) Men tänker visa er dagens outfit nu iaf! Men det gör jag i nästa inlägg.. Bara så ni vet. ^^

Men hallå (!!!!!) Varför har ni inte skaffat röster som veckans blogg än? :O NI MÅSTE GÖRA DET!! FORT OCKSÅ.

Vi hörs snart! :) 

RSS 2.0